Tarka Magyar Demonstráció

Posted: október 5, 2008 in Barcs Miklós, Bódis Kriszta, civil, civilek, demo, demonstration, demonstráció, film, fotó, Novák Péter, photo, tarka magyar, video

Röviden:
Van, aki semmit sem ért, de felbukkan a “Gecy incidens” egyik résztvevője, Tomcat szaros és törött orrú áldozata. Ő viszont elmagyarázza. Barcs “drFlash” Miki is bejátszik egy üveg gyógyitallal. Hanti Vilmos, az antifasiszta és gyermeküdültetési biznisz nagybani játékosa újra az élvonalban. Narancsszínű gimnazisták hordája minden évben ugyanazokkal a transzparensekkel. Képmutogatók képekkel: a Boulevard és Brezsnyev galéria médiahekkje, a komolykodó civil rendezvény legjobb ötlete. Könnyű volt ebben a mezőnyben. Fellép egy zenekar is, akiket a nácik nem engedtek fellépni. A zenekart meghallgatva rövid időre mi is nácivá alakulunk, fogaink közt egy félig elfogyasztott zsidó szűzzel. A bátor Főantifasisztát, Gyurcsány Magánembert nem láttuk, valószínűleg eltakarta az inkálos és állami testőreinek hada. Bódis Kriszta piros hajjal toleranciamisét celebrál a Hősök terén, végre megvan a saját játszótére és nem kell többé Babarczy Eszterrel egy csárdában szeretnie Magyarországot. Novák Péter lendületet vesz és belengetésre biztatja a négyezernyi százezret, majd itt a vége. Szóba kerül még a tarka szlovák is.

mulatósan:

az videók minőségéért elnézést, fényképezőgéppel készült, 15 fps, 8000 hz / 8bit / mono, extra karambolként a Viddler szervere újratömörítette. Youtubeval már nem is próbálkozunk, bár ott is megtekinthetőek (1) (2).
Noakkor következzenek a fotóink:

Reklámok
Hozzászólások
 1. Anonymous szerint:

  “A területet szinte hermetikusan lezárták”. hermetikusan… szép magyar a fizikából

 2. Csendes többség? Novák Péter a Szeretem Magyarország nevű maszopos holdudvar sunyi, konformista üzenetét közvetíti, újra és ismét. Mennyi a stekó, Peti?

 3. monnyonle szerint:

  http://nol.hu/voks/cikk/509135/“október 4-én szombaton, a közeli – ENSZ által, Ghandi születésének évfordulója alkalmából meghirdetett – Erőszakmentesség Világnapjára emlékezve.”tudtommal október másodikán született Gandhi-Ghandi

 4. Anonymous szerint:

  ki az a Novák Péter?

 5. januári sóhaj szerint:

  vmi fontoskodó pöcs

 6. Klapanciusz szerint:

  Let's Lynch the Landlord

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s