Terv Presszó

Posted: december 7, 2008 in belváros, Hungary, kocsma, Magyarország, Nádor utca, nosztalgia, Pub, retró, Terv presszó

Terv Eszpresszó Presszó
1051 Budapest,
V. kerület, Nádor utca 19


Nehéz egy olyan kocsmáról rosszat írni, ahonnét a pultos csaj az utcán szaladva hozza a fényképezőgépünket utánunk. (most, 2009.03.05 érkezett a rossz hír, hogy a fényképezőgépünket utánunk mentő szőke csajszi idén januárban elhúnyt.  Nagyon szomorúak vagyunk)

A régi, áporodottan komcsiszagú kocsma a TV székház környékén, a “banknegyed” közepén, TGM néhai lakhelyétől néhány lépésre alkalmazkodott a kor kihívásaihoz: RedBull reklám a falon, Guiness csapolva. A tulaj komolyan befektetett a belsőépítészbe, egyúttal egy régiségboltba. Az eredményt mindenki megnézheti, aki visszavágyik a múltba, esetleg turistaként a helyi színekre vadászik. Vöröscsillag helyett Bambi és az Aranycsapat a falon, összességében szimpatikus hely, már többször előfordultunk errefelé, nagyobb társasággal. A régi, autentikus kádárista hangulatnak annyi, helyette kifinomult “retró” vár, a korszellemnek megfelelően. Egy nagyon pozitiv eredménnyel járt az átépítés-felújítás: az Inter galéria festményei eltűntek a falról.

Van olcsó és drága sör is, mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Külföldi ismerősökkel beülni, inni, kiváló.

Terv kocsma, belváros, Hungary, kocsma, Magyarország, nosztalgia, Nádor utca, Pub, retró, Terv presszó, Budapest, V. kerületTerv kocsma, belváros, Hungary, kocsma, Magyarország, nosztalgia, Nádor utca, Pub, retró, Terv presszó, Budapest, V. kerületVégezetül a retró előtti Terv presszó, még a kopottas, időzárványos korából:

Ennyi fotóemlék maradt, a kló nemzetközi feliratai. Multukulti, közösségi alkotás egy szent ceél érdekében:

Kérjük az ajtót tartsák csukva :DDD

Hej.

Terv kocsma, belváros, Hungary, kocsma, Magyarország, nosztalgia, Nádor utca, Pub, retró, Terv presszó, Budapest, V. kerület

Reklámok
Hozzászólások
  1. A képeken látható pultoslány – lehet ő vitte a gépet utánatok? – meglepetésre egy ex-barátnőm :)Tudtam hogy dolgozott a Tervben, de azt nem gondoltam hogy pont rajta lesz a képeken :)(Hozzátartozik, hogy sajnos már nem él, januárban elhunyt 😦 )

  2. Oh szegényke, mi történt? Olyan fiatal volt… Részvétünk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s