A Mester utca deszkás loggiái

Posted: február 8, 2009 in Budapest, Ferencváros, IX. kerület, Mester utca, tömbház

Budapest,
IX. kerület, Ferencváros
Mester utca 79-67

Miért? De miért? Miééért? És miért csak az egyik lépcsőház lakói deszkázták be a loggiák ajtajait? Leesett egy szállítmány deszka a tejherautóról, pont a lépcsőházukban? Megannyi rejtély egy unalmas környékről.

(HVÉ / Hátha Valakit Érdekel: az erkély a falsíkból KIÁLLÓ, a loggia pedig a falsíkbba BEMÉLYEDŐ. Az erkélynek nincs oldalfala, tehát nyitott, a loggia oldalfalakkal határolt, fedett, csak egyoldalon nyitott.)

Olvasnivaló: kolozsvári erkélyek

Reklámok
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    szürreálos játszóterek, szobrokhttp://www.darkroastedblend.com/2008/05/nightmare-playgrounds-part-2.htmlelső rész: http://www.darkroastedblend.com/2008/02/nightmare-playgrounds.html

  2. Anonymous szerint:

    Előterjesztés Horváthék ellen2000. november 20. 00:00 Tar Zsuzsanna A Roma Polgárjogi Alapítványnyal (RPA) kötött bérleti szerződés felbontását kéri a VII. kerületi önkormányzat testületéhez benyújtott előterjesztésében Haller Gyula, önkormányzati fideszes, illetve Hahn György MSZDP-s képviselő. A legutóbbi testületi ülésen megtárgyalták az ügyet, ám úgy döntöttek: december végéig elhalasztják a határozat visszavonását, ugyanis akkor jár le az a hat hónap, amit az RPA kapott a Nefelejcs utcai ingatlan felújítására.– Véleményem szerint az alapítvány tevékenysége méltatlan az erzsébetvárosi önkormányzat szellemiségéhez – közölte lapunkkal Haller Gyula. Mint kifejtette: a képviselő-testület ez év áprilisában döntött a Nefelejcs utca 39. szám alatti épület bérbeadásáról az RPA-val, amely vállalta, hogy felújíttatja az ingatlant, és csak azután költözik be.A döntés azért született, mert a kerület támogatni kívánta a cigány lakosság érdekeit – mint a képviselő fogalmazott – védeni látszó alapítványt.Haller példának említette a közelmúltban nagy visszhangot kiváltó Király utca 25. szám alatti házba önkényesen beköltözött családok helyzetének válságkezelése során tanúsított magatartást.Horváth Aladár, az RPA elnöke és csapata nem volt tekintettel a családok érdekeire, hiszen elsődleges céljuk az önkormányzat lejáratása, és a minél nagyobb „hajcihő” keltése volt – vélekedett a képviselő. Szerinte a lakásfoglalók az RPA bujtogatásai miatt – amelyek során a romák többször nem fogadták el a felkínált lehetőségeket – sokkal kevesebb időre és szigorúbb feltételek mellett kaptak átmeneti otthonokat, mint arra eredetileg lehetőség nyílt volna, illetve voltak cigányok, akiket visszaküldtek vidékre.– Szégyenteljesnek tartom az előterjesztést – hangsúlyozta Horváth Aladár. Hozzátette: szerinte a képviselő mondvacsinált indokkal hozakodott elő, amelyet politikai célokra akar felhasználni. Mint mondta: Haller egy érvényes szerződést akar felbontani, pedig ők rengeteg pénzt és munkát áldoztak arra, hogy egyszer beköltözhessenek a szervezetükhöz méltó Nefelejcs utcába. – A ház felújításával a kormány feladatát vállaltuk át, éppen ezért támogatni és nem támadni kellene közérdekű tevékenységünket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s