Magyar Hírlap a Kossuth téren

Posted: február 16, 2009 in belváros, bojkott ellen, Budapest, fotó, fotók, képek, Magyar Hírlap, pictures, Széles Gábor, tüntetés, V. kerület

belváros, képek, fotók, fotó, pictures,  bojkott ellen, Budapest, Magyar Hírlap, Széles Gábor, tüntetés, V. kerületA korai kezdés (péntek 14 óra) az erős szél, hideg és havazás ellenére néhány ezer ember hallgatott Széles Gábor hívó szavára, oszt elgyütt a Kossuth térre Gyurcsányt szidalmazni. Dreckhauser Bringabáró következik:

Fújt a szél, hullt a hó. Az árpádsávok mellett láttam narancsszínű lufikat is, de amikor Széles Gábor azt mondta, h Orbán Viktornál van a gazdaság bajaira a megoldás, az árpádsávos tömeg hátigen, szóval lanyhán tapsikolt. Beszélt még valami Félix a Lungó Dromtól, szerinte Bayer Zsolt nem bántotta a cigányokat, amikor állatoknak nevezte Cosma gyilkosait. Felszólalt még Morvai Krisztina és Bíró Zoltán, az MDF néhai elnöke. No, akkor léptem le, mert az MSZMP ex-kádereinek sokadvirágzására nem voltam kíváncsi, valamint befagyott a seggem, olyan hideg volt. Vagy ezt már említettem?

Szereplők: Bayer Zsolt, Széles Gábor, Morvai Krisztina, Stefka István, Pörzse Sándor, Bencsik András, és a 2 és fél ezer résztvevő.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s