SZDSZ demó: emlékezzünk együtt Budapest felszabadulására!

Posted: február 16, 2009 in Budapest, demonstráció, Iványi Gábor, Szabad Demokraták Szövetsége, SZDSZ, Szent István park, tüntetés, XIII. kerület

Szent István park, demonstráció, SZDSZ, Szabad Demokraták Szövetsége, Budapest, XIII. kerület Dreckhauser Bringabáró a politikai korrektség jegyében a Magyar Hírlap tüntije után az SZDSZ performanszára is elment, ahol Budapest felszabadulására emlékeztek.

No, de nem találta meg őket, bizonyára eltakarta a nagy szél a társaságot. Oszt szomorúan telefonált a kocsmába szerkesztőségbe, hogy nebazmákurvahidegvan, hol az a demonstráció, baszkibaszki, biztos ma van? Legott megnéztük a netet, aki ismét azt mondta, hogy igen. Február 13-án, pénteken 16 órakor, a Szent István parkban Raul Wallenberg szobránál emlékezzünk együtt Budapest felszabadulására! Rajk László, az SZDSZ hivatalos építésze készítette a szobor talapzatát, amin egy nyomorult kígyót abuzáló meztelen férfiember látható. Szal valami mágikus-kultikus, valamint SZDSZ-kompatibilis, pc-korrekt képzőművészeti alkotás.

Minden jó, ha vége jó, Dreki végül rátalált a demonstráló eszdéeszesekre, mind a harmincra. Tekintse meg Dreckhauser Bringabáró művészi fotóit a viharos Szent István Parkból.

Résztvevők: Iványi Gábor metódista lelkész, Szent-Iványi István EP képviselő, valamint egy 30 fős tömeg.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s