Az Avar (nyáron nyárikerttel)

Posted: február 17, 2009 in Avar utca, Budapest, csapolt sör, csocsó, csocsóasztal, darts, Gellérthegy, kerthelység, kocsma, Pub, sörkert, XI. kerület

Avar utca, Avar, Budapest, csapolt sör, csocsó, csocsóasztal, darts, Gellérthegy, kerthelység, kocsma, Pub, sörkert, XI. kerület, presszó, söröző, nyárikert, sörkert, kerthelységAvar presszó, söröző, nyárikert, sörkert, kerthelység etc.

Cím: 1118 Budapest
Avar utca 33/a-31
XI. kerület, Gellérthegy
A füstös-büdös-katasztrófasújtotta Hegyalja és az Avar utca sarkán
Nyitvatartás: minden nap 16-24
Asztalfoglalás: 209-17-58
Üzletvezető: Apró Ilona

Egy nagyon hangulatos régi villa földszintjén. Valaha szebb napokat látott:

“Az Avar vendéglő egykor Buda igen látogatott étterme volt. A nosztalgikus hangulatú presszó kerthelységében nyáron gesztenyefák alatt hűsölhetnek a vendégek.” (varangy)

Mára se kaja, se nosztalgia: szimpla lepukkanás.

“Garlando asztal. Az eyik kültéri (sajna “kicsit” lelakott) a benti egy Olympia jó állapotban 50-essel, 11 golyó. Ellenfelek amatőrök minden korosztályban. Csapolt Dreher 300 Huf. A kocsmabelső nem túl tágas, szocreál beütésű.” (infó még 2005-ből, de itt pénztakarékosan megállt az idő)

var utca, Avar, Budapest, csapolt sör, csocsó, csocsóasztal, darts, Gellérthegy, kerthelység, kocsma, Pub, sörkert, XI. kerület, presszó, söröző, nyárikert, sörkert, kerthelységTessék Dénes pincérben bízni, de azér’ nem árt átnézni a számlát. A rossznyelvek szerint időnként téved szegény ember, de mindig a vendég kárára. Nyáron aranyos pincérlányok, korrekt cickókkal, korrekt számlákkal. Ekkortájt hejehuja nagy társasági életvan errefelé (csocsóasztal a szabadtéren), de télen nagy lehangoltság: 5 box, egy csocsóasztal, darts (csocsósok miatt nem lehet használni, erősen helyszűke van) Bara, a helyi ingatlanmenő már bevásárolt a házban, talán a kocsmának is befellegzik. Lepukk klozett, de nagyon. Tré ár/érték hely, de nemigen van választék a környéken. szolid arcok a környékről, egy középkorú párocska minden nap itt nézi a tévét. Drága ingatlanok, trutyi kocsma: ez van. Esetleg el lehet menni Szlovákiába, de ott utálják a rendőrök a magyarokat.  

Törzsvendégek, nagy asztaltársaságok, zárás után a szemközti játszótéren lehet folytatni az acsarkodást, éjjelnappali 3 perc járóföldre.

Férőhely: 30 | Vendégtér mérete: 63 m2

a port.hu szerint:

Napilap olvasási lehetőség vendégeknek (Ha Ha Ha!)
Kisgyermekes családoknak ajánlott (!) háááááát….

(Lópici beszámolója)

Advertisements
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    Aki a létező szocializmust szeretné megtapasztalni, annak irány az Avar! Egyébként még mindig jobb, mintha a fák helyén 50 lakásos társasház figyelne.

  2. ráférne egy felújítás, nem kicsit, nagyon…

  3. Anonymous szerint:

    Köszönet a nagyon király leírásért!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s