Taraliget Lakótelep

Posted: március 16, 2009 in Kőbánya, Kőbányai út, lakópark, lakótelep, Tara, Tara Kft, Taraliget, X. kerület

Taraliget Lakópark
X.ker., Kőbányai út 45

Lakótelepeket bemutató sorozatunk folytatodik. Most a Taraliget Lakópark nevű, a Tara Kft a Népliget egyik megszerzett telkén felépült kicsiny lakótelepről készítettünk néhány fotót.

“A X. kerületi Kőbányai úton – Népliget szomszédságában – a Tara Kft. beruházásában 32987 m2 nagyságú ligetes telken épül a Taraliget lakópark: összesen 9 db lakóépület melyből négy darab 1 lépcsőházas és öt darab 2 lépcsőházas.”

videó: Tara (az Elfújta a szél c. filmen a farm neve)

1. Szent Lőrinc Lakótelep, (Pestszentlőrinc, XVIII. kerület)
2. Kispest (XIX)
3. Gloriett (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc),
4. Füredi utcai (XIV),
5. Wekerle (XIX. kerület, Kispest),
6. József Attila (IX. kerület, Ferencváros)
7. Havanna lakótelep (XVII. kerület, Kispest)
8. Gyárdűlő (Kőbánya, X. kerület)
9. Szent István park (XIII. kerület)
Reklámok
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark területére az aktivistáikat, akik két csoportban kezdték gyűjteni az ajánlószelvényeket a Kőbányai út 45-ös szám alatt. „Egy fél óra elteltével valószínűleg az egyik lakó értesítette a park biztonsági szolgálatát, majd megjelent egy kopasz férfi és egy biztonsági őr, akik távozásra szólították fel a kopogtatócédula-gyűjtőket” – írta a piroslap.blog.hu, akik szerint hiába bizonygatták az aktivisták, hogy joguk van gyűjteni, ha beengedték őket, a két férfi nem tántorított.„Azt mondták, nem érdekli őket a jog, majd azt kezdték bizonygatni, hogy milyen magas rangú ismerőseik vannak mind bal, mind jobboldali pártokban". Az aktivisták jelezték, hogy nem szeretnének balhét, ezért elkezdtek a kijárat felé menni, de közben az egyik lakó utánuk ment, hogy odaadja a kopogtatócéduláját. A kopasz férfi megpróbálta lebeszélni a hölgyet, és közölte, hogy nem mehetnek be a lakásába az aktivisták.Az egyre feszültebb légkörben ezután az ajánlószelvény-gyűjtőknek is nekiment, miközben azt kiabálta, „mit állsz elém? Azt hiszed, vagy valaki? Egy senki vagy!”, de előkerültek szótárából a tipikus „mit röhögsz, mi? Kell egy pofon? Adok majd én!” kérdések is, melyekre rendre a „nem” válasz érkezett.Végül nagy nehezen két aktivistának megengedte, hogy elkísérjék a hölgyet kopogtatócédulájáért, miközben a többieknek azt mondta, hogy ha van egy kis eszük, rájöhetnek, neki is „felülről szóltak”, hogy ne engedje be az aktivistákat. Forrás: piroslap.blog.hu

  2. Klapanciusz szerint:

    A maszop káderképzősei, a Societasos fiúk még szabadlábon védekező tagjai írják. Helyesen a link: piroslapok.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s