Lendületben a reklámipar: lemossák a konkurenciát :DDD

Posted: március 26, 2009 in Budapest, falfirka, graffiti, Lanchíd, Széchenyi híd, takarítás

KATЯ, Я ЛЮЪЛЮ TEЪЯ!!! ПETЯ, graffiti, falfirka, Budapest, Lánchíd, Széchenyi híd, takarítás
Vége a szerelmi vallomásnak, vége a város leghíresebb cirill betűs falfirkájának
A tegelő hülyegyerekeknél csak a reklámbizniszereket utáljuk jobban, de most: respect. Bizonyára ezt is a reklám miatt csinálták 😦

Már höbörögtünk egy menetet errefelé (Катя, я любю тебя! Петя) a Lánchíd évtizedes falfirkája ügyében, mely a jelek szerint teljesen hidegen hagyta a Demszky-Rogán duót. No, most lemosták a reklámosok fél óra alatt. Reméljük, hogy a lendületük nem marad abba a “tíz perc fame” után, oszt a Lánchíd (és a város) többi falfirkájának is nekilátnak a médiaguruk. Tán még a ronda óriásplakátjaikat is összeseprik az utcáról és a metróállomásokról. Mindenesetre hálatelten köszönjük a takarítást, megvesszük a fogkrémet, tampont, mosógépet, pártot.

Budapest, falfirka, graffiti, Lánchíd, Széchenyi híd, takarításAz önfényező levél alant:

Tisztelt Főpolgármester Úr, Belvárosi Polgármester Úr, tisztelt Sajtófőnök Asszony!

Mint bizonyára Önök is örömmel értesültek róla, civil kezdeményezésre eltávolították a Lánchíd oldaláról az évek óta látható cirill betűs “Katja, szeretlek – Petja” feliratot. A felirat eltávolítása egy reklámszakmai klub szervezésében és felajánlásával történt, kb. 60 perc alatt. A részletekről pld. itt olvashatnak: http://www.kreativ.hu/cikk.php?nl=2933&id=23605&aai=0&s=0

Egy civil, Budapest-lakos kérdései:
– nem zavarta éveken keresztül egyik hivatalt sem, hogy Budapest legfőbb szimbólumán, naponta százezrek olvashatták e szívet melengető feliratot?
– a kézenfekvő 60 perces megoldás miért nem jutott sem a Főpolgármesteri Hivatalnak, sem a Belvárosi Önkormányzatnak eszébe?
– milyen tanulságot vonnak le ebből a civil kezdeményezésből?

Válaszukat várva,

Üdvözlettel,
Kötcsei Csaba

Reklámok
Hozzászólások
 1. Anonymous szerint:

  Érdemes lenne a népi- urbánus vitában elmerülõ, nyíltan vagy burkoltan zsidózó, a holocaustot tagadó, a nemzetet erkölcstelennek kikiáltó, az ellenzéket hazaárulónak bélyegzõ, a magyarságellenes tevékenységet vizsgáló bizottság felállításáról elmélkedõ,*a neonácikat védelmébe vevõ, a cigányságot másodrendû állampolgároknak bélyegzõ, egy dohos illatú zuglapocskában Eörsi Istvánt kipellengérezõ ( mintha Csoóri nem írt volna himnuszokat Rákosihoz!), antidemokratikus áljobboldalnak eltöprengenie, hogy mi lesz, ha minden környezõ országban a nacionalizmus marad egyetlen felhajtó erõ?”

 2. Anonymous szerint:

  Bayer Zsolt, 1993

 3. Anonymous szerint:

  & akkor ez most pontosan: az Ark Group reklám- és Ark Event rendezvényügynökség a továbbiakban Bistro szép kis gerillakampánya.-a kreativ.hu hű támogatásával.***"Az ügynökség a Reklámbistro létrehozása alkalmából egy társadalmi felelősségvállalási mozgalmat is életre hív „Reklámmal a városért” néven. " – khmmm, aham, heh…menjenek akkor most valamelyik Szoplákra szemetet gyűjteni, mint TCR reklám livehttp://www.geonames.org/3047519/nagy-szoplak.html***& másik kedvenc tartalom tőlük: zártkörű reklámklub…megint egy belterjes reklámceleb banda.Make my logo bigger cream! http://www.youtube.com/watch?v=qgcX0y1Nzhsés/vagy IBS lámerek …"Reklámbistro szigorúan zártkörű klubként üzemel majd. A meghívottak dombornyomott névreszóló klubkártyával vehetnek részt az eseményeken."

 4. Anonymous szerint:

  *ez kamu gerillla *Az Ark Group reklám és Ark Event rendezvényügynökségből Bistro Reklámügynökség névre váltott cég egy új kezdeményezést indít el március 5-én: a Reklámbistro egy olyan új hely lesz, ahol a reklám- és marketingszakma meghívott szereplői találkozhatnak.

 5. A Szentkirályi Ásványvíz cége néhány éve a budai hídfőt takarította le

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s