Elhagyatott nyilvános wécék: Városmajor (III.)

Posted: június 24, 2009 in elhagyatott romok, Hungary, Il-Net Kht, klozett, Magyarország, nyilvános wc, park, slózi, toalett, toilet, Ungarn, Városmajor, wc, worst of Budapest, XII. kerület

XII. kerület, Városmajor, klozett, wc, worst of Budapest, nyilvános wc, elhagyatott romok, slózi, wc, toalett, toilet, Hungary, Magyarország, Ungarn, Városmajor, par Budapest elhagyatott nyilvános vécéi: Városmajor, park.

Az Il-Net Kht szerint nyilvánvaló, hogy a park látogatói nem igénylik a szolgáltatást, a XII. kerületi nép is inkább a bokrok közé húgyozást-szarást preferálja. Ilyenek a helyi magyarok.

Világvárost építünk. 20 év demszkizmus alatt a kommer időkből meglévő klók is elfáradtak. Amikor a Csatornázási Művek 1996-ban az Il-Net Kht.-nak adta át az üzemeltetést, akkor 112 illemhely működött a fővárosban, ma viszont csak 39 üzemel a megmaradt nyolcvanból.

A Fővárosi Közgyűlés mai döntésének értelmében (2009. május 15) ismét a Fővárosi Csatornázási Művekre bízzák a budapesti nyilvános illemhelyek üzemeltetését, az illemhelyhálózat gyors és jelentős fejlesztését. Látunk még csodát Demszkylendben. A főpolgármesterünk impotenciájához a kerületi (jobber!) vezetés érdektelensége párosodik.

Harcra fel, lázadás. Magyar, szerezd vissza a jogos tulajdonodat, a közklókat!

más ex-klók: József nádor tér (V. kerület), Markusovszky tér (IX. kerület)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s