Motoros a felüljárón

Posted: november 13, 2009 in Óbuda, felüljáró, HÉV megálló, III. kerület, motorbicikli, motoros, szabálytalanság, Tímár utca

motorbicikli, III. kerület, Óbuda, motoros, szabálytalanság, Tímár utca, felüljáró, HÉV megálló,

motorbicikli, III. kerület, Óbuda, motoros, szabálytalanság, Tímár utca, felüljáró, HÉV megálló,

A helyiérdekű vasút Tímár utcai gyalogos-bringás megosztott felüljáróján láttam már extrémfasz bringást is, aki nagy sebességgel tekerve a lejtőn telibe talált egy járókelőt brrr, az a rengeteg orrvér, de ettől a motorostól kinyílt a zsebemben a dzsihád. Örökítsük meg a felüljárón áthajtó faszarc rendszámát, többet úgysem tehetünk visszamenőlegesen: UCA-903. Részemről eddig is beszólogattam a bicikliúton faarccal hajtó motorosoknak, de most minden kedves olvasónkat is ugyanerre buzdítom. Határozottan állítom, hogy egyikük sem fog visszaszólni, szal nem fog fájni, nem kell parázni. A tömeges helytelenítés meg valószínűleg elzavarja ezeket a kétkerekű szakadtvolnabeafejűeket. (Höbörgés vége)

Ps: eleve mekkora szemétség a felüljáró puszta léte! miért kell a gyalogosoknak felfelé mászni, át az autópályán? hogy a kedves autósok hamarabb bejuthassanak mérgesgázt pöfékelni a belső kerületekbe? Foschpumpa! Foschpumpa! (Most már tényeg vége)

Reklámok
Hozzászólások
 1. vaandor szerint:

  Pár éve felújították. Akkor bebizonyosodott, hogy MENNYIRE SEMMI SZÜKSÉG nincs rá. Az ideiglenes zebra tökéletesen működött, a Szent Autóforgalom sem szenvedett csorbát.A kivitelezőn kívül nem sokan örültek a munka végén, az eredeti helyzet visszaállításakor.

 2. Klapanciusz szerint:

  jaja, és sem értem, hogy mijen jogon kényszerítik az autósok a gyalogosokat föld alá/fölé, elvégre mindenki gyalogosnak született. Miért nem másznak lépcsőt a kipufogósok 🙂 A Ferenciek terén (új főutca) állítólag megszűnik az aluljáró, lesz zebra, alleluja

 3. Klapanciusz szerint:

  mellesleg ez a felüljáró ideális pihenve sörözésre. Jó a kilátás 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s