Keret, club, klub,olcsó, otthonos, romkocsma, söröző, VIII. kerület, Budapest, Somogyi Béla utca, Józsefváros, kocsma, hova menjünk, pub, magyarBe kell kopogni, aztán vki valszeg beenged, hacsak nincs olyan fejed, mint Draskovicsnak egy maszopos bukakke után.

Kvázikocsma, klub, illegál. A tulajok minden kedves mütyürjüket (matchboxok a klóban!) kiállították, a rosszarcú vendégek meg természetesen ellopták. Van ez így. Ráadásul a házipatkány is szomorú véget ért. Miután a biztos halál elől kimentette valaki a labor tenyészetéből, egy Síva nevű husky fogai között lelte halálát. A blöki már tudja, hogy a macska és a tyúk, valamint a hamburger a kezedben tabu, de egy asztalon és embereken futkosó, barátságos fehér patkány teljesen újszerű volt a számára, erősen megragadta a képzeletét. Türelmesen leüllt a patkány kalitkája elé és megvárta, amíg az ügyesen ki nem szabadult. Feltételezzük, ezt azonnal megbánta (mármint a patkány, baszom).

Sírva gyászoltak a patkánytulajok, együttérzően sírt a kutyatulaj, a tömegpszichózistól és a betermelt 10 Bergerbier sörtől már nekem is kedvem támadt egy kis pityergéshez. Kivéve Trurlt, természetesen, nem egy érzékeny lélek.

cím: 1085 Budapest
VIII. Józsefváros
Somogyi Béla utca 16.
(a Jelentől v. a Corvin tetőtől nem messze, a Blahától előre, proletárok, keressétek a bejárat fölé kilógatott képkeretet) Itt senki sem lép az arcodba, ha elalszol a heverőn. Családias berúgás két szinten, használt ruháknak istenhozott – istenvidd.

Nyitvatartás: egész héten, majdnem mindig, de leginkább 08:00 – 02:00

Elérhetőségek:
Tel.: 06-30-4812803
Web: keret klub (évek óta csendben)

Ajánlottt a környéken: Stáhly pince, valamint a kocsmablogunk, természetesen

Reklámok
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    A Keret Klub 2007 februárjában nyílt.A'20-as évek dekadens hangulatát idéző kis kávézó létrehozása volt a célunk. A bejárati ajtóhoz kétszáz kulcs készült, a kulcsot a vendégek reggel 7-től este 23-ig tudták, és tudják használni.Ezen a helyen otthont próbálunk teremteni annak az érzékenyebb rétegnek, amely szeretne egy hangulatos helyen elidőzni, és ahol a hozzájuk közel álló stílusban jelen van testet ölt a művészet. Szeretnénk, ha ez a hely egy kis művészklubbá válna, ahol a művészek befogadó otthonra találhatnak, és művészeti tevékenységüket bemutathatják a nagyérdemű publikumnak.A Klub művészeti tartalmát az idelátogatók alakítják, formálják.Sok szeretettel várjuk az alkotókat és a rajongókat is.A hely galéria és Klub hangulatát mindenképpen szeretnénk megőrizni a Ti segítségetekkel is.

  2. Zsánklód szerint:

    a legjobb, ami adható

  3. Bloody Fist szerint:

    peacefull, still peacefull

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s