Valamint a mobil plakátokat és a pódiumautók betiltását is követeljük. Növelik a dugót, a szmogot és zavarják a városképet. A reklámcéges genyák meg felfordulhatnak, természetesen.

Képünkön régi kedvencünk, a Célcsoport Média mobil óriásplakátos furgonja látható, éppen a fent említett vádak igazolása közben. Igyekezett a nyomorult sofőr, tolakodott, mint minden átlagos pesti sutyerák, nagyon át akart jutni a Hild téri kereszteződésen (Erzsébet tér, József Attila utca, itt lehet megközelíteni a Lánchídat). Persze, beszorult a kereszteződésbe, oszt akadályozta az oldalról jövő autókat is az áthaladásban. A Célcsoport Média egetverő pofátlansága, hogy miután az önkormányzatok kitiltották az óriásplakátokat a belső kerületekből, ezek a szemétládák autókon behozzák az elbaszott reklámjaikat, belógatják a pélót az arcunkba.

Kapcsolódó: Kóka és a Célcsoport Média (pc korrekten megjegyezzük, hogy a nyóckeres fideszista polgármester-jelölt, Kocsis Máté is mobil óriásplakáton is hirdetett), óriásplakátok

Reklámok
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    Seggemben érzem a véreres faszodat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s