Forma 1 a Vár kátyúin, Palikkal súlyosbítva

Posted: december 24, 2009 in Budapest, Budavár, David Coulthard, Forma-1, Formula 1, Hungary, I. kerület, Palik "Laci" László, race, Szekeres Imre, vár, Várnegyed

David Coulthard
David Coulthard, Budapest, Formula 1

David Coulthard

I. kerület, Budapest, Várnegyed, Budavár, Vár,  Forma-1, race, Hungary, Szekeres Imre, honvédelmi miniszter, MSZP, Magyar Szocialista Párt

Szekeres tatát is rabul ejtette a benzinégetés nemes sportja, csicskái körében fényezi a bohócot. Ha kókadt a faszod, taposs a gázpedálra.

I. kerület, Budapest, Várnegyed, Budavár, Vár,  Forma-1, race, Hungary

Nekik csak pólóra jutott ebben az életben.

A rácsok mögött fejenként ezer tonna sznobság.

I. kerület, Budapest, Várnegyed, Budavár, Vár,  Forma-1, race, Hungary, Christian Danner, Zakspeed, Osella, Arrows, Rial

I. kerület, Budapest, Várnegyed, Budavár, Vár,  Forma-1, race, Hungary, Palik László

Palik (47) vigyorog az versenyzők között, igazinak érzi magát

A f1vilag a lelkes seggnyalás jegyében:
“Palik ÉS Coulthard tart bemutatót a Budai Várban” (kiemelés tőlünk)
oszt Palikunknak volt arca egy nyitott kocsiba Coulthard mellé beüllve sztároltatni magát :)))

Bulvárosodunk lefelé a lejtőn, célunk a napi 10000000000000 látogató, úgyhogy gyüjjenek a celebek. A 2009-es Magyar Nagydíj nulladik napján ismét a Várba érkezett a roppant környezetszennyező Forma-1-es utcai parádéja, hogy boldoggá tegye a magyar népet, valamint kátyúkat tesztelni. A már visszavonult David Coulthard volt a fő Név, de az általunk teljesen ismeretlen, bizonyos Christian Danner is be volt lengetve. A világ egyik legnagyobb kamuversenyzője, Palik László is ott riszálta, sőt még a nagy Szekeres “Néhaseggreiszommagam” Imre is ott férfiaskodott, egy méretes kapuzárási pánikkal küszködve.

A rajt és a cél a Dísz téren, a lebombázott Honvéd Főparancsnokság épülete előtt volt, ahonnan lehajtottak a celebek a Palota úton a Dózsa György térre, majd az Attila úton visszafordulva felszáguldottak ugyanezen az útvonalon. Halláskárosodás, orrfacsaró füst, égett gumiszag, tüdőrák, bebaszott nézők, tömény sznobéria.

Extrém nyomoroncok kipróbálhatták a Need For Speed autós játék eddig csak az Egyesült Államokban a sajtónak bemutatott, legújabb Shift változatát. A budai vár boxutcájában 20 ingyenes szimulátoron lehetett kipróbálni. A boldog nyertes a vasárnapi ING Formula-1 Magyar Nagydíjra nyert belépőt. Ennyi.

A képeket ügyvédünk készítette, önmagát újságírónak kiadva. Tisztelet 🙂

Reklámok
Hozzászólások
  1. Anonymous szerint:

    Ismét érdemes Forma-1-et nézniVan isten2010.03.28. 09:58 – sixxNem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon szerethető pechvogelje van az F1-nek, nem.Nekünk, magyar nézőknek az a lényeg, hogy végre nem kell egy kerengő dervis faszságait hallgatni, megszabadultunk a kioktató, lekezelő hangnemtől, amivel a kollégáit, a pilótákat, a csapatokat, mérnököket és a Safety Car vezetőjét is osztotta korábban, nem kell olyan marhaságokat hallgatni, hogyaszongya "XY beesett Z mögé", és végre nem az artikulátlan üvöltözés, hanem a lekesedés, és normális hangnem uralja a közvetítéseket. Nincs Palik, emberek, nincs Palik.UPDATE: a sportrovatos kollégák sietve lelombozták lelkesedésemet: Palik László azért nem közvetített, mert autóversenyen vett részt, és jövő héten már sajnos visszatér a közvetítőállásba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s