Az OTP Bank Pókháza

Posted: január 8, 2010 in Újlipótváros, blog, Budapest, Horn Gyula, Hungary, Magyarország, OTP bank, Tátra utca, Ungarn, vicces, XIII. kerület

blog, Budapest, Horn Gyula, Hungary, Magyarország, OTP bank, Tátra utca, Ungarn, vicces, XIII. kerület, ÚjlipótvárosHöhö, építészeti elkúrások sorozatunk egyik gyöngye: az OTP Pókháza. A Pókház elnevezést mi adományozzuk ezen épületnek, mivel az épületnek oly mókásan hosszú lábai vannak, másrészt genyák vagyunk. A megrendelőt ismerve vmi garandiózust akart, ami a Káejrópai Csányibank nagyságát és hatalmát méltóképpen szimbolizálja, szal 10 méter belmagasság alatti beltér nem gyühetett szóba. Az idétlenül magas földszint után a drág kőburkolat csak az elvárható minimum, bár Újlipótvárosban ez meglehetősen szokatlannak hat, még. Az építésznek ezek után már csak a felső galambdúcoknál maradt vmi esélye, hogy a környékre reflektálva (oh, organikus?) alkosson valamit: ez lett, lehet nézni még 150 évig a csodát. Csak hab a tortán, hogy az ereszmagasságra is tojtak egy emeletet a szent profitmaximalizálás jegyében. Akinek nem tetszik, az bontsa le.

.
OTP bank, Tátra utca, XIII. kerület, Újlipótváros, blog, Budapest, Magyarország, Hungary, Ungarn, vicces

OTP bank, Tátra utca, XIII. kerület, Újlipótváros, blog, Budapest, Magyarország, Hungary, Ungarn, vicces
Cím: 1136 Budapest, XIII. Tátra u. 10.
(a Katona József sarkán)

Telefon:(40) 366-388
Fax:(1) 452-2265
Honlap: www.otpbank.hu

további elkúrások: Kogart Ház, Hattyúház, Rajk piaca, Vezér úti shállálálá, Fehér ház, rózsaszín és szögesdrót, Vörösmarty 1 Kalitka, stb.

Reklámok
Hozzászólások
  1. Kluklux szerint:

    talán elmászik egyszer majd 🙂

  2. Tony szerint:

    ez miez? Mikor épült? Van valami infód róla? Hirtelen azthittem h egy északnémet háború utáni épület.de biztos nem, cska álcázza magát. érdekes..

  3. Klapanciusz szerint:

    Nem tudom, h ki követte el, de a gatyaváltás után épült 🙂 A mellette levő Phönix-ház mellett sem lehet rötyögés nélkül elmenni. Először azt hittem, hogy szocreál, de valójában sokkal régebbi, abban nőtt fel Bacher Iván. Valamikor feltolom a netre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s