Boldogok a farokarcúak?

Elakadtunk az Alagúthoz vezető Mészáros utcai szokásos dugóban a cimbikkel, oszt szomorúan néztük, ahogyan gátlástalan ilyenolyanok a buszsávban előzik a kocsisort, hogy aztán beragadva a tömegközlekedést is lehetetlenné tegyék. A szirénázó mentőautónak is forgalommal szemben kellett hajtania, mert a buszsáv a már említett okok miatt nem üzemelt. Reméljük, valamelyik buszsáv-parazita hozzátartozójához siettek.

Elunva a szmogban való ücsörgést Messugah agybomlasztó zenéjét, kipattantam a kocsiból a fényképezőgépemmel és a buszsávban veszteglő faszarcúak járgányait kezdtem fotózni, ijedt fejtekergetésre késztetve őket. Beszólni senki nem mert, mivel harci arckifejezést viseltem. A Mészáros utca gyalogosai közül néhányan viszont támogatásukról biztosítottak, oly jól esnek az ilyen szavak. Fényképezőgépre fel, polgárok, netes pellengérre a szemetekkel.

Talán nem mellékes: AUTÓS BUZERÁNTOK, TIK BARMOK, A DUGÓBAN BÁTRAN KIKAPCSOLHATJÁTOK A MOTORT! Amúgy is 3 évvel kevesebbet él egy átlag belvárosi lakós a szmog miatt, mint egy, a szöbörbiából beautókázó úrvezető.

Amíg a nevüket-címüket ki nem nyomozzuk: KTZ-235, IZK-377, KBE-414, KXG-293, LIA-511, LKG-038, KXF-241, HAA-747, valamint stb

Reklámok
Hozzászólások
  1. retekblog szerint:

    Vasrácsot a buszok elejére, azzal tolni lefelé a kancsókat!

  2. Klapanciusz szerint:

    áá, elég nekik az análfűrész

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s