A Demokratikus Charta uccsó lövése

Posted: április 9, 2010 in adatgyűjtés, Bauer Tamás, demokratikus charta, Gréczy Zsolt, Kubatov, mandiner.hu, Szombati Kristóf, tüntetés

Vörös Farok, mutassuk meg a másik oldalt, vagymi. A Charta nevű izé tüntetése a Finesz székháza előtt, az év videója a mandiner.hu nagyreményű brigádtól. Szőlőbányászozás, bolsevikozás, Hitlerezés, szabadságot féltő önjelölt demokraták egykupacban, összebújtak a Patástól remegve.

Megtudtuk:

1. A kurinfó legújabban a kommerek legtöbbet hivatkozott forrása, ergó az általuk többször betiltani próbált szélsőradi portált hitelesként elfogadva, értsd. rehabilitálva a nácikók első számú kedvencét. Közös forrásra járnak ezek, baszki.
2. Önfeledten ávéhásozó és háromperhármasozó kommerek, érthető, hogy a rajtuk száradó történelmi szarból szeretnének egy keveset visszadobálni. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik: nemsokára már rendőrterrort is fognak emlegetni.
3. Körömpörkölt Bauer a politikai túléléséért küzd, blutybluty, hozza az oly szórakoztató raccsolását és az agynak oly fájdalmas surmóságait.
4. Gréczy elvtárs meg szokás szerint vastagbőrű segget visel az arca helyén, onnét eregeti agresszív pofátlanságait: a Fidesz és a Jobbik tkp. most is szövetséges, az erőteljes szívatás ellenére, kurucék infói meg attól hitelesek, hogy más újságok is átvették. És ha az orrá alá dörgölnek némely kényelmetlenséget, akkor szimplán lehazugozza a merész elkövetőt. Hej, Gréczy csajának sem lehet könnyű ezzel az alakkal összezárva élni.
5. A Fidesz a ma bolsevikjai (meg még néhány raccsolásba fúló alapköpés Bauertől, a Maszop ügyeletes beszédhibásától).
6. Az LMP-t Szombati Kristóf képviselte a rendezvényen, meg nem is. Kint is vagyok, bent is vagyok, jaj de jó, hogy mozoghatok.
56.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s