Hunvald György: élet a halál után

Posted: április 20, 2010 in 7. kerület, Hunvald György, korrupció, tolvaj, VII. kerület

Hunvald György, Hunvald György, Hunwald , Gyuri, polgármester, vicces, komcsi, korrupció, seggfej, tolvaj, korrupt, szarházi, kötélrevaló, szocialista, szoci, MSZP, maszop, Magyar Szocialista Párt, baloldal, Új Baloldal, baloldaliTisztelt Honlaplátogató!

Szeretettel köszöntöm Budapest Főváros, VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának megújult honlapján!

Erzsébetváros történelme során mindig is Budapest egyik legnyitottabb, a változások iránt legfogékonyabb kerülete volt. Lakosai tisztában voltak azzal, hogy a fejlődéstől nem félni kell, hiszen csak az maradhat az élvonalban, aki képes arra, hogy folyamatosan megújítsa ismereteit, tevékenységét. Mindezt kerületünk mai vezetése is így gondolja. A XXI. század az információs társadalom kora: az Internet nem csupán játék vagy egzotikus ismeretek tárháza, hanem a hétköznapi életünket könnyebbé, munkánkat hatékonyabbá tevő információforrás. Olyan dolog, amire mindenkinek szüksége van.

Ezért Erzsébetváros a legelsők között fogalmazta meg, hogy “e-kerületként” kíván működni. Ma már az önkormányzat minden intézménye rendelkezik Internet csatlakozással és a kerület teljes területén lehetőség van széles sávú Internet kapcsolat kiépítésére. Iskoláinkban komoly súlyt fektetünk a legkorszerűbb számítástechnikai ismeretek oktatására. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként tettük lehetővé, hogy az érettségiző fiatalok ingyen megszerezhessék (a jogosítvány és a nyelvvizsga mellé) az európai számítógép felhasználói “ECDL diplomát” is.
Az önkormányzati honlap megújítása is ebbe a sorba tartozik: jelentős lépés a tartalomszolgáltatás kibővítése terén. Átfogóbbá, modernebbé és könnyebben használhatóvá tettük.
Olyan ismeretekkel töltöttük fel a következő oldalakat, amelyek megkönnyítik a kerületi lakosok tájékozódását a mindennapi élet ügyes-bajos dolgainak intézésében. A hivatali információkon túl azonban számos gazdasági, kulturális és egyéb közhasznú információhoz is csatlakozási lehetőséget nyújtunk, így valóban minden korosztály és minden érdeklődő találhat a honlapon hasznos ismereteket.

Aki átnézi a következő oldalakat, meggyőződhet róla: Erzsébetváros gyorsan fejlődő, megújuló része Budapestnek. Olyan kerület, amelyet szeretnek a lakosai, és bíznak a jövőjében. Olyan kerület, amelynek ismerjük és becsüljük a múltját, s egyben mindent megteszünk azért, hogy modern, XXI. századi városrésszé váljon. Ehhez nyújt segítséget a megújult honlap is.
Remélem, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal és a keresett adatokon kívül több hasznos információhoz jut honlapunkon.

Kellemes böngészést, szörfözést, olvasgatást kíván:

Hunvald György
Erzsébetváros Polgármestere

Hunvald György, Budapest
grafix: drFlash odabasz

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s