Halott pizza Etyeken

Posted: május 15, 2010 in étkezés, blog, Budapest, Etyek, olcsó, pizza, pizzeria, rossz

Hibák, amiket ne kövessenek el. Elkövettük mi Ön helyett: pizzát rendeltünk az Etyeki Pizzériától. Akkor inkább maltert, az olcsóbb.

Etyek, pizzeria, olcsó, rossz, étkezés, pizza, Budapest, blog
Etyek, pizzeria, olcsó, rossz, étkezés, pizza, Budapest, blogEtyek (németül Edeck)
cím: Etyek, Körpince út 4
Honlap is van

Egy kis történelmi agytágítás: A település németajkú lakosságának 80%-át (2300 főt) 1946. március 15-ig a németországi Stuttgart környékére telepítették ki. Helyükre érkezett Kömlőről 71, Törökszentmiklósról 82, Kisnánáról 26, Gyöngyöstarjánról 24, erdélyi falvakból 78, etyeki pusztákról 34, egyéb helyekről pedig 113 család. 190 őslakó etyeki család maradt, ebből 21 magyar és 169 német volt.

Reklámok
Hozzászólások
 1. városjáró szerint:

  mi volt vele a gond? ránézésre csak halovány.

 2. Klapanciusz szerint:

  sajnos, az ízét és állagát nem tudtam mellékelni a fotóhoz, de per esetén még három tanu fog hörögni a bíróságon. Én mindenesetre jóllakattam a környékbeli varjakat, azok úgyis dögevők

 3. Anonymous szerint:

  ha valamit kritizálsz, tényleg leírhatnád, miért rossz, de ezt már a múltkor is mondtam:P Nem figyelsz, vazze?:)

 4. István szerint:

  Sok ismerősöm, valamint jómagam is, meg vagyunk elégedve a pizzériával. (sok pesti szar megirigyelhetné!) Semmi rosszat nem tudsz róla mondani és sikerült a legolcsóbbat rendeljed gratulálok! Az úgy tényleg "halovány". A környéken meg nincsenek is varjak Pff:D Ennyit rólad te szerencsétlen.

 5. Klapanciusz szerint:

  sok ismerősöm meg én nem vagyunk megelégedve az etyeki sváb pizzával. De azt hallottuk, hogy a kókakólátok messze földön híres, visszatérünk megkóstolni

 6. Anonymous szerint:

  Csatlakozok Istvánhoz, ízletes finom a pizzájuk. Az már a te bajod ha a legolcsóbbat választod ne várj fullosat tőle. Főleg ilyen olcsón. Ne az alapot válaszd meglátod nem csalódsz. Egyébként meg első benyomás után ilyet írni elég durva. A képedről először az jut eszembe hogy egy ruppótlan senki vagy, de lehet másként van…

 7. Klapanciusz szerint:

  "ruppótlan senki", ccc. Nálad még ez a múlt évezredbeli szleng a menő? Akárcsak a malteros pizza?

 8. 김일성 szerint:

  위키백과, 우리 모두의 백과사전

 9. Anonymous szerint:

  Nem vitatkozom veled, egy benyomás alapján kritizálsz valamit. Ez téged minősit. De hát ennyi örömöd legyen az életben, más munkáját fikázni. Kiváncsi lennék mit dolgozol, megjegyzéseid alapján egy utolsó senki akit mindenki csicskáztat és itt éled ki magad.

 10. Klapanciusz szerint:

  Na figyelj, névtelen hülyegyerek, pizzát enni valóban a "ruppótlan senkik" luxusa, szóval a helyedben kussolnék, mert belelépek az arcodba. És arra is felhívnám a szíves figyelmedet, hogy a kíváncsit hosszú í-vel írjuk, te bamba faszarc, valamint a központozásra is odafigyelhetnél, ha már a blogomra rejszolsz szexuális nyomorodban, te alulképzett kis lófing.

 11. Anonymous szerint:

  Belelépek az arcodba? Hmm a strandpapucsoddal?? Vicces kisgyerek vagy. Lófing? Azt akkor hallottad miközben orálisan kielégítettél egyet? Gondolod rejszol valaki a blogodra rajtad kívül? Egyébként meg fikázol itt mindent nagyon bátran, de anyádnak el mered mondani, hogy milyen szarul főz? Mindegy fikázz nyugodtan mindenkit én alulképzett vagyok, te meg egy barom. A neved alapján picit fogyatékosnak tűnsz, de bocsánat ha 10 éves vagy akkor normális, hogy ilyeneket olvasgatsz: Kívánságteljesítő gép (Trurltól függetlenül dolgoztak ugyanazon a találmányon, de a Trurlé hamarabb készült el) Negációs-dafkológ szuperfenevad, ezt Trurllal együtt készítették Vérgőz király kérésére Deotron, az a berendezés, amely az egész világmindenségben bármit megtehet (Klórián Teoriciusz Klapostol tervei szerint) Gratulálok!

 12. Klapanciusz szerint:

  Tipli egy másik homokozóba rejszolni, röcsi. Vedd már észre, hogy itt nemkívánatos vagy, rontod a színvonalat és untatsz a pajtaszagú ostobaságaiddal.

 13. Anonymous szerint:

  Látod nem is írok többet, elismerted ez egy homokozó amiben te vagy a főhomokos. Nálad lehetetlen rontani a színvonalat, nincs lejjebb! Még egy, de már ne írj rá semmit: "röcsi" az mi? A te gyenge elméd szüleménye? Vagy esetleg így akartad írni: ÖCSI? Szóval nincs gáz, nem rontom nálad tovább a levegőt. Csak így tovább, fikázz mindent attól megnyugszik a lelked, de vigyázz holnapra ugyanakkora senki leszel mint aki voltál! Viszlát!

 14. Klapanciusz szerint:

  Köszönöm, Allah, hogy ez az ostoba, mások seggében nyüzsgő szerencsétlenség elkotródott másfelé rejszolni.

 15. Etyeki Pizzéria szerint:

  Kedves Klapanciusz! Az etyeki pizzéria tulajdonosa vagyok. Megdöbbenve olvasom a blogját. Idén három éve van nyitva üzletünk, de ennyire negatív kritikát még soha nem kaptunk (meg tudja nézni honlapunk vendégkönyvét). Kérdem Én ha problémája volt a pizzával, miért nem tért vissza és mondta el személyesen? Lehet kritikát mondani, elfogadjuk azt, azokból tanulunk. Az viszont felháborító, hogy ilyen címet választott a blogjának. A mai világban nagy küzdelem fenntartani bármilyen üzletet, ilyen negatív reklám amit Önnek köszönhetünk, különösen rontja üzletünk eddig megszerzett jó hírét. Ezért tisztelettel megkérem Önt távolítsa el e blog tartalmát. Köszönettel!

 16. Klapanciusz szerint:

  Drága Etyeki pizzéria tulajdonos! Lehet, hogy Etyeken megállt az idő, de nálunk már vége a komcsi időknek, szóvalszólásszabadság van meg más újítások. Szóval fenntartjuk magunknak a jogot a véleményformálásra, szal bejegyzés marad. Sőt, szerény véleményünk szerint Önöknek kellene bocsánatot kérni az eladott termék hiányos minőségéért.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s