Vizuális szemét: Németh Sándor, a Hit Gyülekezet tulajdonosa vezető lelkésze

Posted: június 3, 2010 in 1% adó, anekdota, óriásplakát, Hit Gyülekezete, Németh Sándor, outdoor media, vicc, Vidám Vasárnap
Német Sanyi ül a fán
A seggével trombitál
Azt kiáltja szerteszéjjel
Ő az új Tarzán

(fasisztanáci dal, melyet Orbán Viktor és Vona Gábor duettben énekelve adott elő a kisgazda csemeték által gründolt Alterego buzibárban)

Városképromboló óriásplakátok: Németh Sándor

Németh Sándor, Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete, mobil óriásplakát, Outdoor Média
Németh Sándor, Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete, mobil óriásplakát, Outdoor Média
Németh Sándor, Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete, mobil óriásplakát, Outdoor MédiaReklám, kissé késve: Isten dagadt prófétája a pénzedre hajt, az egy százalékod is kell neki. Nem zavarja halmozottan hátrányos külleme, vigyorian feszít sátornyi öltönyében, a zsírsámán önbizalma határtalan. Állítólag ő szarja azokat a párizsi rúdakat, amiket Hagyó Miklós fogyasztott annó.

Egy gusztustalan, felháborító pletyka következik, elhatárolódunk, én nagyon szeretem a Sanyi bácsit, a múltkor is adott cukorkát nekem, ott tartom a fényképét a Fredi Merkjúri bácsi és a Lédi Gagáé mellett, a vécében. Tessék, itt a csúnya pletyka, remélem, h Isten bélpoklossággal kombinált éjccel bünteti azokat a rosszakat, akik terjesztik, valamint a pokolra kerülnek, az arabok mellé:

Történt vala, hogy Németh Sándor, a Vidám Vasárnap nevű viccműsor zagyva beszédű főszereplője, a Hit Gyülekezete nevű birkacsapat alapító pénztárnoka módfelett bezabált. Ikrát evett lazaccal, újszülött malacot anyja tejében főzött gödölyével, mindezt akkora mennyiségben, hogy egy szakadtabb afrikai falunak egy hétre is elég lenne. A bekebelezett állati hullák átalakítása közben hatalmas mennyiségű gáz termelődőtt a falánk lelkipásztor feneketlen bendőjében, oszt Európa vezető személyiségének segglika eccer csak megadta magát. Sanyink a drága étterem kellős közepén olyan orbitális hangosat és büdöset fingott, hogy a körülötte lebzselő talpnyalói könnyezni és harákolni kezdtek. Viszont egymást túlkiabálva mondogatták: Bocsánat! Elnézést!

Kapcsolódó: Pajor Tamás seggtrippert kapott Németh Sándortól? (interjú dr Flash-sel)

Kapcsolódó szentfazékságok: Szent István Bazilika és Kegytárgybolt + Hare Krisna Fesztivál a Vörösmarty téren

egy kis zene:

Reklámok
Hozzászólások
 1. Kocka szerint:

  A kiscsákó hogy feszít a buta arcú plakátlány elött 🙂 Itt egy hasonmása:http://m.blog.hu/ba/bastya/image/fegyverbe.jpg

 2. Klapanciusz szerint:

  Nem buta arcú az. Sunáznám)))

 3. X szerint:

  ez a fingos sztori nagyon tetszik

 4. Y szerint:

  miket finghat a lótetű, mi?

 5. X szerint:

  hehea falánk zsírdisznóeurópa vezető személyisége, muhaha

 6. Y szerint:

  több százezer libának bezabálta má a hízott máját

 7. X szerint:

  élve!és napos kiscsirkéket zabál, nyersen!hersennek a zsenge csontok odvas fogazatán

 8. Y szerint:

  vezető a yeruzsálemi illegális disznósakter pinceműhelyéből nézve

 9. X szerint:

  jajaígy már minden meg van bocsátva a tetűspílernek

 10. Y szerint:

  mácsak a temetési zsolozsma hijányzik

 11. X szerint:

  ilyen dagadtan nem várhat már hosszú karrier a mammonista vallási biznicben

 12. Y szerint:

  a temetőji pajorbogarak nagy metropolisza lesz belülehhááááááá

 13. Anonymous szerint:

  ez egy hibbant zsebhitler

 14. Anonymous szerint:

  Németh Sándor a mára országszerte 70 ezer fős tagsággal és több százezres támogatói körrel rendelkező Hit Gyülekezete alapító lelkészeként végzett több mint három évtizedes sikeres tevékenysége mellett kiterjedt nemzetközi szolgálattal rendelkezik, többek között Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Romániában, Ukrajnában, Kirgizisztánban és Kambodzsában.

 15. dolf lündgren szerint:

  a judeopata parazita IZRAEL PÉNZÉN nyomatja a gojbutító propagandát

 16. Anonymous szerint:

  Sanyi bácsi és a zsidók üzleti vállalkozása, hogy jól kizsebeljék a birka gójokat

 17. Anonymous szerint:

  Ismert, a Hit Gyülekezetéhez kötődő vállalkozások több alkalommal is nagy összegeket nyertek el állami pályázatokon. Az informatikai tárcának az európai uniós információk terjesztésére kiírt pályázatán a vallási közösséghez kötődő Magyar ATV kapott pénzt idén tavasszal, míg tavaly novemberben a munkaügyi minisztériumhoz tartozó Nemzeti Felnőttképzési Intézet (NFI) pályázatán jutott tízmilliós összeghez a csatorna. Mint arról beszámoltunk: kormánydrukker, valamint a 2006-os parlamenti választásokra és a Hit Gyülekezete társadalmi növekedésére vonatkozó imatémák is szerepelnek azon a listán, amelynek példányait a nagykanizsai könyvtárban találták meg, ám a vallási közösség cáfolta az érintettséget.

 18. Anonymous szerint:

  Mint ismert, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, Németh Sándor főszerkesztésében megjelenő, Hetek című lapban 2003 októberében iszlámellenes cikk jelent meg. A hetilap Mohamed prófétát közönséges terroristának állította be, az iszlámról pedig kifejtette: veszélye „a mai világban abból fakad, hogy a muzulmán hívők példát kovácsolnak Mohamed cselekedeteiből, és úgy idézik fel bűntetteit, mint olyan példákat, amelyeket kötelező követni, támaszkodva szent könyvükre, a Koránra, ami uszítja őket a gyűlöletre és a más vallások iránti intoleráns magatartásra”. A cikk szerint Mohamed próféta „ravaszsága és praktikus rugalmassága lehetőséget adott arra, hogy a primitív beduin vallás elterjedjen a Föld minden táján”, sikere pedig annak köszönhető, hogy híveit meg tudta győzni „olyan jelenségek kinyilatkoztatás-mivoltáról, amelyek normális körülmények között gúny és irónia tárgyát képeznék”. A cikk Mohamedet terroristaként mutatja be: „A zsidóktól való félelme végkifejletben oda vezetett, hogy kegyetlenül lemészárolta, és véglegesen kiűzte őket az Arab-félszigetről.” Németh Sándor egy kazetta tanúsága szerint korábban kijelentette: „A terrorizmus hozzátartozik az arab vérhez. Egy arab először terrorista, és utána ember. Ez annyira hozzátartozik a lényéhez.”

 19. Anonymous szerint:

  Németh Sándor: A mostani római katolicizmust Mussolini alapította A vezetőlelkésznek a római katolikus egyházzal szemben is komoly fenntartásait fogalmazta meg: egy ízben a katolikus egyházat Hitlerhez és Mussolinihez kötötte. Kijelentette: „A mostani római katolicizmust, minden túlzás nélkül ki lehet mondani, Mussolini alapította. Mussolini nélkül nem tudták volna ezt a római katolikus egyházat létrehozni. Ehhez kellett Mussolini. Ez történelmi tény. Másik dolog, hogy ezt a római katolicizmust a Mussolinivel kötött egyezmény után az Adolf Hitlerrel kötött egyezség erősítette meg.”

 20. Németh Sándor gyémántot szarik, ezt Jézus is megmondta! Vannak bizonyító erejű fotóink is a gyémántkolbászokról, Slomó már bekamerázta a próféta seggét. Shálom Izráééééééééééééél!

 21. Anonymous szerint:

  mivan. te még nem fingottál? az lenne a hír, ha a színpadon szarna be a vén szélhámos

 22. Anonymous szerint:

  Hát nem úgy jár, mintha állandóan be lenne fosva? Fél a sertés, mert a geci terrorista arabgójok meg akarják baszni a hájas seggét.

 23. Anonymous szerint:

  http://index.hu/belfold/per1111"Nem kell magyarázzam, hogy mélyen megalázó, ha személyemet 'undorító fejű, gusztustalan kis varangyosbéka'-hoz hasonlítja, melyet kötelességem 'zsömlészacskóval eltakarni', vagy ha vezetéknevemet – melyet természetesen genarációk óta visel családom – 'csúszó-mászó hangzásunak' minősíti, amelynek más hallatára is 'hányhatnékja' támad" – magyarázza a kerületi polgármester a keresetlevélben."Nem igényel indoklást álláspontom szerint az sem, hogy milyen becsületbe gázoló, ha 'visszataszító rágcsálófejűnek" nevez a szerző, akinek megpillantásakor 'visszajön a reggelije' Külön undorító, hogy a szerző nem is egyszer említi a fent nevezett, betegségre utaló gyomorbéli folyamatot, amely a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint mély undorodást, megvetést jelent.""Felesleges magyarázni, mennyire bántó, sértő, hogy személyemet 'gusztustalan mocsoknak' nevezi, akiről nem tudható, 'hogy került eddig közszemlére'. Ez utóbbi kifejezést, vagyis a közszemlére tételt a magyar nyelv szabályai, a köznyelv szabályai szerint egyébként csak élettelen tárgyakkal vagy állatokkal kapcsolatban szokás használni, így ezen szavak használata fokozza a jogsérelmet, személyem kifejezett megalázására irányul.""Indokolatlanul bántó és megalázó, hogy egyetlen mondatban 'nyálkás, zsíros, elképesztően állatias ostoba fejűnek neveznek. Úgy gondolom, hogy ezen mondat megfogalmazásánál már nem is lehetett volna több visszatetszést kifejező, indulatos, közismerten gusztustalan jelzőt alkalmazni, mely mondatszerkesztéssel is személyem, emberi méltóságom kifejezett sárba tiprását kívánta a szerző elérni."

 24. Klapanciusz szerint:

  Kuss legyen és hess innét, nácik

 25. Anonymous szerint:

  sickratmanEgy kérdéssel kezdem, de figyelj nagyon: Mi a szar ezen a magyar ugaron, mi a szar a magyar ugaron? Hogy mindenki hülye a jobboldalon. Az Orbán Viktor itt a pápa, az apjának meg elég a bánya, a Pokorni Zozi meg folyton hazudik, az apja pedig közben csendben besúgik. Vagy ott van a Kövér, a rusnya, a köteles, a szocikat segítette győzelemre, röhejes. Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye, miért nincs a szívén még a sírhant göröngye? Vagy a Csurka István, a zsírsámán, a szívében miért nem pihen a jégcsákány? Vagy a Bencsik András, a kommunista múltú, az ítéletem kés általi búcsú. Vagy ott van a féleszű Grespik László, zsinórt a nyakába azt' lógjon a tapló. Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek, s a végrehajtásra mindenkit felkérek. Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek, az ítéletem rájuk ezek lesznek. Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzet-est fejbe rúgni. Mit tettek a parasztok, hogy így beszélek? Na, találomra, gyorsan egy példát nézek. Legyen a Lovas, az a magyar parazita, ez a skizó zsidó, ez az antiszemita, aki a kutyáját, baszdmeg, lányára küldte, s a kislány arcát széttépette. De előtte tiniként még nőt erőszakolt, a haverokkal a faszával véres pinát kamatyolt. A többiek szépen mentek a dutyiba, ő meg árulás árán, szabadon a tutiba. Feleségét többször pofán verte, aztán hopp, letelepedett Izraelbe'. Aztán hazajött a tahó, a szart kavarni, folyton a zsidókat zaklatni. Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát, ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad!Élve ne hagyjad! Figyelj, én tőled csak egyet kérek,tisztítsd meg tőlük az emberiséget, balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!

 26. Anonymous szerint:

  A véleményszabadság határai "Orbán Viktort élve megnyúzni"Buzi-e vagy? című lemezével vált igazán ismertté Paizs Miklós, alias Sickratman. A művésznek a mai napon meghozott jogerős bírósági döntés alapján 800 ezer forint kártérítés kell fizetnie Fiala János rádiós műsorvezetővel és a Budapest Rádiót működtető Rádió Infórum kft-vel együtt, mivel megsértették Lovas István jó hírnevét, becsülethez és emberi méltósághoz fűződő jogait.Paizsot azt követően perelte be Lovas István, hogy a művész 2004. októberében beolvasta a "Balra át!" című versét a Budapest Rádióban. A rádióban elhangzott vers egyébként egy preparált CD első számának szövege – mondta Paizs Miklós a Népszabadság mai számában. A művész a Magyar Nemzetnek készítette – provokáció gyanánt – azt a lemezt, amely megtévesztésig hasonlít a boltokban megjelent albumra. A hanghordozót el is küldte Lovas Istvánnak, de számításaival ellentétben a szerkesztőség nem figyelt fel a provokatív alkotásra, és nem jelentetett meg kritikát, amelyben éles hangon bírálják a szám hangvételét. A rapper ezért döntött úgy, hogy a rádióban ismerteti meg a közönséget a szerzeménnyel. Paizs úgy véli: szándékosan túl akarta feszíteni a húrt, hogy kiderüljön, az egészet nem kell komolyan venni. A szövegben egyébként van ragozási hiba, tévesztés, amit szándékosan benne hagyott. A "Balra át!" című versben számos provokatív, szókimondó sor szerepel, mint például ez: „Orbán Viktort élve megnyúzni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni", vagy "Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!".Paizs Miklós szerint a művészi szókimondásnak valószínűleg nincs határa, mivel egy durva világban lehet durván viccelni. Bár Sicratman nem hisz "a lobogó szentségében, az egyház szentségében", és az érinthetetlen dolgokban, egyetlen dologgal mégsem viccelne: a pedofíliával.A művész korábban a Belga című együttesben zenélt, ám összeveszett a zenekar tagjaival, mert nem tudtak megegyezni abban, hogy foshat-e Szűz Mária. Paizs legújabb alkotása a független Tirpákiáról szól, vagyis Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéről, amely a dalban el akar szakadni Magyarországtól. A rapperre legutóbb Grespik László kért letöltendő börtönbüntetést az őt érintő két jelzőért – olvasható a Népszabadság csütörtöki számában.A másodfokú bíróság nem fogadta el az alperesek védekezését, hogy Lovas Istvánnak, aki közszereplő, és gyakran maga is különösen durva stílust használ, tűrnie kell az ilyen jellegű bírálatot. A vers miatt Paizs Miklós ellen 2004. végén közösség elleni izgatás miatt eljárás is indult, melyet 2005 februárban megszüntettek. Lovas István pedig beperelte a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezetet is, mivel egy időre letölthetővé tették Paizs dalocskáját.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s