Kémeink eljutottak a “legendás” Wichmann kocsmába , és látták, hogy bizony nem kóser. Szomorú hangú beszámoló a múltban méltán népszerű helyről.

1. A csapolt sör olcsó, de egy félig telt korsó lapul a csap alatt. A nagydarab pultos előzékenyen felajánlja, hogy kihozza a megrendelt piát az asztalunkhoz, de maradunk a pultnál. Rossz előérzetünk beigazolódott: a csapos csapolt, majd előttünk összemixelte a két félig telt korsó tartalmát. Ekkor kellett volna az arcába löttyinteni, de kiváncsiak lettünk a folytatásra. A fröccshöz való bort egy fém kannából töltötte a jóember, vigyorogva még jattot is adtam.
2. Lázas beteg voltam, megálmodtam ezt: a Csekély Szénsavtartalmú Sört. Ezek szerint ez a lecsöpögös /spórolós hulladék sör a hely specialitása, zavartalanul eladják a kedves vendégnek. Szadómazó hangulatban megittam. Az íze szubjektív megítélés kérdése, de a “Brandecker” fantázianevű sörtől minimum szénsavat elvártam volna . Következő körben inkább üveges Aranyászokat kértem, némi éllel.
3. Fröccsügyi kifogás nem volt.

blog, Budapest, Kazinczy utca, szabadkőműves, VII. kerület, Wichmann Tamás, zsidónegyed4. Kló: a piszoár öblítése nem működik (szagok, dzsuva, stb.).

blog, Budapest, Kazinczy utca, szabadkőműves, VII. kerület, Wichmann Tamás, zsidónegyed5. Nincs kézmosó szappan.
6. Nincs kéztörlő.
7. Beesett a kocsmába három külföldi csajszi, majd nagyhirtelen kirendeltek 2-2 felest. Körültekintve meggondolták magukat és távoztak. A csapos egy tölcsér segítségével visszatöltötte az üvegbe a már felszolgált töményeket.
8. Eddig bírtuk, távoztunk.

Kár ezért a kocsmáért, Wichmann sporteljesítményét a kocsmában uralkodó állapotok ellenére nagyra tartom. De a kocsmájába soha többé be nem teszem a lábam.

Reklámok
Hozzászólások
 1. Anonymous szerint:

  egy dundi nő is lehet szexi meztelenül

 2. Anonymous szerint:

  Rupert BrookeA HALAKHalék (élvezve a melegnyarat, a légydús deleket)megfontoltan töprengeneklétük nagy titkai felett.Van, mondják, Tavuk, Folyamuk;de tovább hova visz az út?Ez a lét, esküsznek rá,nem lehet minden: hiszen túl silány;s biztos, hogy valami örökjó van a sár és Víz mögött;s hogy a Folyékonyságban aszemnek egy Célt kell látnia.Bölcs sejti és tudja hívő,hogy nem Szárazság a jövő!Sárba sár? övény és Halál?nem ez a vég! Valami Vár!Valahol, túl időn s teren,vizebb víz, sarabb sár terem!S ott (így hiszik), ott úszik Ő,a Folyók Apja, a dicső,halszerű, pikkelyes, csodás,mindenható jó Óriás;

 3. Anonymous szerint:

  s ama Roppant Uszony alattMajd megpihennek a halak.Óh, mondják az örök Vizeklegye horgot nem rejteget,s ott túlvilági lesz a tájés mennyei tiszta a sárés hízott hernyók nyüzsgenekés paradicsomi nyüvek,molyok, álcák, mind nagy s kövér,s gilista, mely örökkön él.S a mennyben, mely ennyire szép,nem lesz föld, mesélik halékford. Szabó Lörinc

 4. Anonymous szerint:

  A Wichmannban húsz éve is redvadék volt a kló- és a csapoltsör. A rántotthúsos szendó viszont most is ugyanolyan jó, mint anno.

 5. oo szerint:

  nem szívesen ennék meg bármit, amit egy ilyen retek kocsmában adnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s