Kirık Çizgi és Csermanek lakótelep Delíriumban

Posted: július 6, 2010 in blog, Budapest, concert, Csermanek lakótelep, Delirium Pub, Erzsébetváros, Kertész utca, Kirik Cizgi, koncert, punk, RNR666, VII. kerület, zsidónegyed

Budapest, blog, punk,  Delirium Pub, Kirik Cizgi, RNR666, Csermanek lakótelep, koncert, concert

Budapest, blog, punk,  Delirium Pub, Kirik Cizgi, RNR666, Csermanek lakótelep, koncert, concert, Törökország, török, Bombing of New-York RNR666 / Földalatti Buli 2010. június 27-én a Delírium Pub-ban… Két zenekar, egy hazai, meg egy török. Itthonról a Csermanek Lakótelep, őket talán nem kell bemutatni. De ha mégis, legyen elég ennyi. Egy Casio gyerekszinti, egy basszusgitár, két férfi, sok-sok jobbnál jobb dal és még több alkohol. A törökök. Kirik Cizgi a név… Dob, basszus, szinti, női ének. A lazább No Wave (Bush Tetras – Talking Heads) környékén kb. De nekem egyfolytában ilyen Cseh bandák ugranak be mint a Psí Vojaci, Uz Jsme Doma, vagy néha- néha az orosz N.O.M. (korai). De Csikinek is igaza volt amikor azt mondta: “a török Dragibus” ami szintén csak egy- egy számra igaz. Na, beugró 400 ft. lesz, ami a későbbiekben lefogyasztható és a sör is ákcijós lesz a Soproni, korsója 240. AZ ÍGÉRET SZERINT! (passzio.hu)

Hát a sör nem volt ákciós, sőt drágállottuk, de egy ilyen kocsma esetében, mely a pultból finanszírozza a koncerteket, megértjük az ilyesmit. Szal lelkiismeretesen a pultnál vásároltam a söröket, de persze a környékbeli boltocskákba is betévedtem, én sem vagyok egy Rothschild, nagyon nem. Végül a hideg sör is kifogyott a kocsmából, lelkiismeret megnyugtatva.

Dohos, fülledt, hónaljszagú, füstködös lebuj a Kertész utca mélyén, otthonos, szeretem. Megjelent jónéhány félhajli punk is a helyszínen, de nem adtam.
DrFlash is megjelent, mint műértő. Meg Madárember, az Égbebaszó. Stb. Király társaság, fullasztó meleg, fájintos zenét toltak a fülünkbe: muszáj volt nagyon berúgni.

blog, Budapest, concert, Delirium Pub, Erzsébetváros, Kertész utca, Kirik Cizgi, koncert, punk, RNR666, VII. kerület, zsidónegyed, Turkey, Törökország, török, zene, music2 kan + 1 lány, nem az ideális családmodell, de a török kultminiszternek támogatnia kellene őket. Többet tesznek a törökök és Törökország EU-s elfogadottságáért, mint ezer óriásplakát. A zene odabasz, nem kicsit, de nem fáj. Tán a képeim minőségén is látszik, h muszáj volt ugrálni koncert közben. Meg ordibálni, persze. Törökül énekelnek, de a zene eladta a bandát. El van felejtve a 145 éves ideiglenes nálunk tartózkodás megszállás is, örvendezzünk, hogy megmaradtunk és lik van a seggünkön. A románoknak kb. ennyi idő alatt sikerült rómaivá válni.

No de mit jelent a banda neve, a Kirık Çizgi?

Ezgi (ő a szoknyás): Ének, billentyű
Atacan : Basszus, ének
Murat : Dob, ének

Hallgasson Kirik Cizgi-t! Ahoj, megvan valakinek a Bombing of New-York? (Májszpészes oldalukon a 3.-ak vagyunk a látogatók számát tekintve))

A Csermanek lakótelepet minek méltassam, mikor velük egy jó kis élveboncolós interjú fog születni, mennyből az angyal. Zállatok, baszomalásan, hibbant zállatok. Legmélyebb tisztelet: a zsidógyalázós vagy az Erdély-gyalázós dalunkat énekeljük? Kár, hogy az ilyenek fiatalon halnak, nagy négerfasszal a seggükben).

blog, Budapest, concert, Csermanek lakótelep, Delirium Pub, Erzsébetváros, Kertész utca, koncert, punk, RNR666, VII. kerület, zsidónegyed

hokkedli

blog, Budapest, concert, Csermanek lakótelep, Delirium Pub, Erzsébetváros, Kertész utca, koncert, punk, RNR666, VII. kerület, zsidónegyed

a híres szinti és az ugyancsak híres orrlik

Delírium Music Pub
cím: 1073 Budapest,
VII. kerület, Erzsébetváros

Kertész utca 33
(Kertész és Dob utca sarka, srégvizávi Fészek művésztaknyál)

térkép is van:
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s