9. kerület, prostik, türelmi zóna, Budapest, IX. kerület, kurva, kurvák, pillangók, prostituált, red light district, Soroksári út, Szabadkai utca, utcai kurva 9. kerület, prostik, Budapest, IX. kerület, kurva, kurvák, pillangók, prostituált, red light district, Soroksári út, Szabadkai utca, utcai kurvaBlogunk közfeladatot is felvállal, most éppen arról tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy merre lehet hótbiztosan kurvát találni Pesten. A Váci utcában lehúzós konzumlányok (“Vi ár görlsz from Prág, vi knov a gud pub nier korner”) és markecolos cigánykurvák versengenek az ön pénztárcájáért, ott nem ajánlatos fasszal gondolkodni. A Nyugati aluljáróban feltűnően rusnya stricik és legalja küllemű luvnyák dolgoznak, Rákoczi tér meg már évtizede konyec, ráadásul ott épül a metró. Nos, ha Ön lusta a neten keresgélni a bérelt kéróban dolgozó lányok után, akkor olvasson tovább.

“A budapesti Szabadkai út Gubacsi út környéke kijelölt türelmi zónának számít.”

9. kerület, prostik, Budapest, IX. kerület, kurva, kurvák, pillangók, prostituált, red light district, Soroksári út, Szabadkai utcák, utcai kurvaRégenszépen, a cs. und kir. időkben a Magyar utca volt a Budapesti prostitució központja (Parlamentet nem számítva, ugye, jaj), mára, a legális bordélyok megszűntével az escort cégek foglalkoznak kurvák futtatásával. A látható prostituciót, az testmunkások szakadtabb kasztját a ferencvárosi ipartelep egyik mellékutcájába, a Szabadkaiba irányították illetékeseink. Ősztől-tavaszig több tucat (a balatoni szezonban feleannyi) lány csak az Ön szerelmére vár. Autóban való mónikázás 4000, szimpátia/visszatérő vendég esetén 3000. A farkodat meg verd ki magadnak, az tényleg olcsóbb.

Szép rozsdazóna, sehol egy kocsma, ahol a lányok legalább pisilni tudnának.
A nappali üres utca helyett itt egy esti felvétel, melyett a NORC román cég készített. Érdemes megnézni, bár csak néhány kurva lézeng az utcán, ráadásul csak a Szabadkai utca közepéig merészkedtek a kocsival, utána meggondolták magukat). A helyszínt a Soroksári úton érdemes megközelíteni.

Ide kattintva google earth kurvagyűjteménybe esik. Jó szórakozást, flippflapp.

térkép:

Jelenleg Budapesten a rákospalotai Felsőkert utca, a ferencvárosi Szabadkai út, a kőbányai Gyógyszergyári út valamint a budafoki Kamaraerdei út egyaránt türelmi zónának számít, ahol legálisan dolgozhatnak a prostituáltak, így ott a rendőrség sem zaklathatja őket, feltéve, hogy nagykorúak, az orvosi papírjaik rendben vannak és csak felkínálkoznak. Ez utóbbi kitétel arra vonatkozik, hogy azok a cselekmények, amelyek a prostitúcióhoz kapcsolódnak, továbbra is büntetendőek. Ilyen például az üzletszerű kéjelgés elősegítése (ebben a szobáztatás, a nyilvánosház, bordélyház fenntartása is) másnak erre való rábírása (közte minősített esetként a 18 éven aluliak beszervezését, a kerítést emeli ki a törvény). Sokak szerint a türelmi zónák kijelölése nem lehet megoldás, hiszen a prostituált maga is áldozat, és a törvénynek nem szabadna még ennyire sem elősegíteni e tevékenység legalizálását. (hazipatika.com)

9. kerület, Budapest, IX. kerület, kurva, kurvák, pillangók, prostik, prostituált, red light district, Soroksári út, Szabadkai utca, türelmi zóna, utcai kurva

Zene! Következzék Alexander Bengt Magnus Bard (született 17 March 1961), önjelölt filozófus, énekes, zenész, producer és iró, aki a karrierjét meleg szexuális munkásként kezdte, hogy hollandiai tanulmányait finanszírozhassa.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s